Search

Fra A til Z

En lev-livet-langsomt-opplevelse inspirert av Moder Jord, for en sanselig reise tilbake til renheten. 


Gjør deg klar til en mer botanisk livsstil, bokstav for bokstav.

Alt i balanse

Som med all kunst er det å leve i balanse, en måte å gjøre virkeligheten vakker på. Det høres veldig romantisk ut, men vet du hva: #sorrynotsorry. Å være i harmoni, er å sitte på en fortauscafé med venner og være i øyeblikket, det er å plukke markjordbær langs skogsveiene. Det er de enkle gledene som er tilgjengelig for alle som skaper balanse.

#BeautyLOVERS

Å elske skjønnhet er å elske livet, å elske verden, og å elske andre. 
Å være en #Beautylover er ikke bare en talemåte: Det er en livsfilosofi, som handler om lykke, nytelse, og å dele. 

Et italiensk ordspråk sier at "Himmelens skjønnhet finnes i stjernene, kvinners skjønnhet finnes i deres hår". Tja, skjønnheten er akkurat der du velger å se den – og der det føles godt!

Chillout-time

"En sunn sjel i et sunt legeme", som våre latinske forfedre sa. Og for å være helt ærlig, så hadde de rett: Det er veldig viktig at du passer på deg selv. Tenk over det – finnes det noe bedre enn å krølle seg sammen under et trygt og varmt teppe i sofaen, og bare chille litt? Det er de enkle gledene som gjør livet vakkert, og som får deg til å føle deg fantastisk vel.

Diy - Gjør det selv

DIY - disse tre bokstavene er nærmest over alt, og det er det en god grunn til. DIY - gjør det selv - er en ny livsfilosofi, der mottoet kunne være: Ikke kjøp det, lag det! Du setter mye mer pris på de vakre tingene du lager, og verdsetter hvor unike de er. 

Evnen til åstikke av

Vi drømmer alle om å stikke av fra alt i ny og ne. Men det betyr ikke å hoppe på et fly og reise til verdens ende: Du kan stikke litt av fra alt ved å ganske enkelt sitte i stilhet i stuen din, lytte til musikk, nyte et kunstverk, eller skjemme deg selv bort med et avslappende øyeblikk. 
Å gå rundt på måfå i byen er en annen perfekt måte å oppdage nye og hemmelige steder på, og stikke av fra alt for en stund, før du vender tilbake til hverdagen. 

#FLOWERPOWER

Hvis jeg sier "Flower Power", er sannsynligheten stor for at det første du tenker på er "Woodstock"…sang, dans, fest, fred og kjærlighet, ikke sant? 

Flower Power er litt av det samme. Kall det "Girl Power" med litt ekstra stil, hvis du har lyst - fokusert på deg og din skjønnhet, innenfra og ut. 
FlowerPower er de kombinerte kreftene fra din skjønnhet og Moder Jords gavmildhet, som trøster oss, når livet blir for tøft. 

Jeg er Flower Power… er du? 

#GreenLIFE

#Greenlife er en levemåte som starter med små hverdagshandlinger, som å gjenbruke ting, og ta DIY inn over seg. Å lage seg et par meningsfulle, miljøvennlige vaner er lett – og det føles godt. 

Å bo tettere på naturen, å spise økologisk, å leve sunt. #Greenlife handler om å ha mer medfølelse i livene våre, å passe på naturen, å forsterke skjønnheten rundt oss. 

HARMONi

Harmoni…når livets musikk er klar, og flyter fra kilden. Det å være i fred med seg selv, og naturen du bor i. Det å respektere andre, mens du tar vare på deg selv. 
Å være i harmoni er å skape en god balanse i livet, og å gjøre livet vakkert å leve.

#INSTAPLANT

En blomst i veikanten…
En prestekrage som vakkert settes midt på bordet
En rose som noen gir deg på gaten…
Du tar frem telefonen og – klikk -– så tar du et bilde. Og med det samme deler du bildet på Instagram og sender en daglig dose lykke til vennene dine. Hashtag #Instaplant, og voilà: Du har delt bildet med hele verden. Skjønnhet skal deles, ikke sant? 

KYSS

Et kyss: Det fantastiske øyeblikket, hvor tiden står stille i våre forvirrede liv. Enten det er et kjærlighetskyss eller et kyss på kinnet, så forsvinner alt annet – i et lite øyeblikk – og du omsluttes av kjærlighet. Et øyeblikks påfyll av kjærlighet, som gjør livet vakrere.  

MEDITAsjon

Å være sunn betyr å spise godt, bevege seg og passe på sinnet. Og det finnes ingen bedre måte å gjøre det på, enn med meditasjon. 

Ved å gjøre yoga eller bare være bevisst…..enten alene i stuen din, eller med venner i parken: Du velger hvordan, og hvor du vil meditere. Uansett hvor du er eller hva du gjør, er det mulig å finne tid til det. Ikke bare vil dette øyeblikket med meditasjon få sinnet ditt og energien din til å sette fokus på deg selv – du vil også kunne fortsette dagen med nyladede batterier. 

LIVET

"I see trees of green, red roses too / I see them bloom, for me and you / And I think to myself: What a wonderful world…."
Livet kan være så enkelt og vakkert som i Louis Armstrongs sang. Å se naturen våkne, å lytte til fuglesang – til og med å føle regndråper mot huden – alt dette er enkle gleder vi alle kan oppleve hver dag. 

Det er livet - og hvilket vidunderlig liv!

Planteelsker

Å elske livet, å elske naturen, å elske planter.
La oss se det i øynene; innerst inne elsker vi alle planter! Vi elsker å se på dem, lukte på dem, å passe på dem - og det er gjensidig kjærlighet. Ta din kjærlighet til planter til deg, og blomstre i trivselen som kjærligheten til plantene gir.

#natureGram

Naturen omgir oss. Ikke bare på landet, i parken, i huset ditt med en bukett blomster  – den er over alt; i bildet på veggen, i boken du leser, i den filmen du akkurat har sett. Og jordens skjønnhet ber om å bli delt…

Alt du skal gjøre er å ta et bilde, hver gang du ser en blomst, et blad, vann som renner….hva som helst! Og så deler du det bare på Instagram med hashtaggen #Naturegram – del med kjærlighet!

Sett ned tempoet

La oss sette tempoet ned et øyeblikk!

"Den som går langsomt, går sikkert", som man sier. Men den som går langsomt, går også lykkelig!
Slik er skjønnheten ved det som italienerne kaller "la dolce vita". Å leve langsomt, og sette ned tempoet betyr å leve i harmoni med naturen, i den evige søken etter velvære og lykke….. Det er tid for å stoppe opp, og nyte livet! 

Respirasjon- å puste

Å puste er å leve. En så dagligdags handling at vi ikke lenger legger merke til den. Men å konsentrere seg om å puste riktig i bare et par minutter kan utrette mirakler for din zen-innstilling og din selvsikkerhet. 

Alt er mulig. Pust inn, og du har kontroll på jobbintervjuet du gruet deg til. Pust ut, og søvnløsheten er historie…

#urbanjungle

Trærne i gatene som snor seg som elver langs bygningene, der hundrevis av menneskerer er på vei mot ukjente steder. Byer er maurtuer, hvor vi alle bor og puster sammen, opplivet av den samme vilje til å nå våre helt individuelle mål.

I denne urbane jungelen finner vi alle den veien som fører til vår plass i solen. 

Takk tilvår stamme 

Vi har alle en spesiell plass i hjertene våre til vår stamme. Det kan være våre nærmeste slektninger, det kan være venner – det kan være hvilken som helst gruppe mennesker du er glad i. Din stamme består av de menneskene som er nødvendig for ditt  velvære, og som hjelper deg med å skape balanse i livet ditt. Så hvem er en del av din stamme? 

Wellnessog velvære

Velvære er både i kropp og sinn. Start med en kort detox-kur for å fjerne giftstoffer i kroppen din, trekk pusten i dype drag, og du er allerede på riktig vei. Velvære kan forbedres overalt: i parken, i stuen din og også på kontoret.

Velvære er en sinnsstemning, et valg, en beslutning – og du fortjener det på alle måter.

VEGETAR

Å være vegetarianer er på mange måter et tegn på respekt for naturen. Det er å vite hvordan man får mest mulig ut av det plantene kan tilby oss. Det er å ta medfølelse til et helt nytt nivå. Å være vegetarianer er å synge en daglig ode til livet, det er å treffe et bevisst valg om å strebe etter et mer respektfullt liv. Er det på tide å prøve?

zen

En invitasjon til Zen-reisen:
"Det vil ikke være annet enn orden og skjønnhet, rikdom, ro og nytelse", skrev den franske dikteren Charles Baudelaire.

Litt stillhet, masse natur, luft og blomster - lukk øynene og trekk pusten rolig – du er allerede på vei. Dette er din Zen-instilling. Nyt den uten måtehold. 

Yoganicals

Yoga + Botanicals = Yoganicals!
Vær som en solsikke som vender hodet sitt mot den første solstrålen – prøv Yoganicals …

Denne nye øvelsen i avslapning, i direkte kontakt med naturen, får styrke fra jorden under oss og himmelen over oss. Helst skal den utføres ute, barbeint i gresset, med hodet vendt mot solen. 

Etter Solsikkehilsenen som vekker hele kroppen din, fortsetter du med øvelsen Treet, der du strekker armene opp mot himmelen, og legger deg på bakken og strekker deg som en eføy – en av dine nye, naturlige yogaøvelser.