Search

DEL 1: INGREDIENSER & PRODUKTER

 • Hvordan velger vi de botaniske ingrediensene?
  Sammen med våre samarbeidspartnere definerer vi hovedkriteriene for utvelgelse av de botaniske ingrediensene: sammensetning og renhetsgrad, en respektfull utvinnelsesprosess, sporbarhet og andre elementer som nedbrytbarhet eller bærekraftighet for spesielle botaniske ingredienser.
  Hos L’Oréal har vi et spesielt kriterium kalt Naturlighetsindeks for å illustrere balansen mellom utgangspunktet og endringsnivået i løpet av utvinningsprosessen, der den høyeste verdien er det mest naturlige. Våre utvalgte ingrediensers profiler har en god balanse mellom fremragende prestasjoner og naturlig opprinnelse.
 • Hvilke spesielle botaniske ingredienser har vi beriket Botanical Fresh Care-serien med og hvorfor?
  Vi har valgt ut 4 botaniske ingredienser med naturlig opprinnelse og spesielle egenskaper:
   - Eterisk geraniumolje har glansfremhevende egenskaper.
   - Saflorolje er rik på lipider og har pleiende egenskaper.
   - Korianderfrøolje har styrkende egenskaper.
   - Kamelinaolje er rik på Omega 6 og 9 og har utglattende egenskaper på uregjerlige hårstrå.
 •  Hvordan velger jeg mine Botanicals Fresh Care-produkter?
  GERANIUM Radiance Remedy-serien fremhever hårets glans. Stjerneproduktet? Den pleiende leave-in glansboosteren som gir øyeblikkelig glans og er perfekt til livløst eller farget hår.
  CORIANDER Strenght Cure-serien revitaliserer og styrker håret fra rot til spiss Stjerneproduktet? Serumet som er en styrkende leave-in hårkur, som beskytter skjørt hår mot å brekke.
  SAFFLOWER Rich Infusion-serien pleier tørt hår i dybden og gjør håret mykt. Stjerneproduktet? Hårkremen, som intenst mykgjør selv det tørreste hår uten å tynge.
  CAMELINA Smooth Ritual-serien temmer brusete hår og gjør håret medgjørlig Stjerneproduktet? Leave-in hårkremen, som glatter ut uregjerlig hår for en finish uten krus.
 •   Botanicals Fresh Care & L’Oréal Paris
  Botanicals Fresh Care er et nytt merke fra L’Oréal Paris. L’Oréal Paris har 110 års hårekspertise, helt fra viten om hårets behov til den beste teknologi som gjør hår vakrere. Gjennom høye kvalitetsstandarder for ingredienser og strenge evalueringsprosesser for sikkerhet og prestasjon, gir vår virksomhet mulighet for å utvikle innovative produkter sammen med de beste samarbeidspartnere. Å være en del av ’Oréal Paris betyr også at våre produkter er tilgjengelige over hele verden.

DEL II: MILJØBEVISSTHET

 •  Er  emballasjen deres laget av gjenbruksmaterialer? 

  Vi har utviklet 100% gjenbruksflasker. Flaskene (til sjampoer, Strength Cure-serum og Radiance Remedy-glansbooster), er laget av resirkulert materiale noe som betyr at  PET-materialet, som flaskene består av, er fullstendig resirkulerbart. Videre kan flaskene også resirkuleres. Vi viser til dine lokale resirkuleringsprosesser.
 • Hvor kommer ingredienserne som Botanicals Fresh Care er beriket med, fra?

  Vi er opptatt av hvor våre ingredienser kommer fra og av deres sporbarhet. For å forsikre oss om at vi får ingrediensene levert og få flere produsenter i jobb, kjøper vi inn fra flere:
  - Vår eteriske geraniumolje kommer fra Egypt eller Nord-Afrika
  - Kamelinaoljen kommer fra Frankrike (Vendée), Storbritannia og Russland
  - Korianderfrøoljen kommer fra Bulgaria og Russland 
  - Safloroljen kjøpes i Europa, USA og Mexico
 • Hvor produseres Botanicals Fresh Care-produktene?
  De fleste av våre produkter produseres i Europa, bl.a. i Frankrike.

DEL III: FORMLENES SAMMENSETNING

DEL IV: BRUK & RÅD