Search

Våre løfter

FORMELMANIFEST

Botanicals er et kvalitetshårpleiemerke med botaniske ingredienser, som ble skapt på bakgrunn av en ny form for samarbeide mellom plantedyrkere, botanikere, leverandører, kjemikere og ingeniører. Vi er alle opptatt av å tilby en autentisk skjønnhetsopplevelse, gjennom å utvikle høyt presterende formler med behagelige dufter og konsistenser som appelerer til sansene, uten silikon, parabener og fargestoffer. 
commitment

VI FORPLIKTER OSS TIL RÅMATERIALER AV HØY KVALITET

Hos Botanicals jobber vi side om side med leverandører som er vant til å levere etter strenge krav, inkludert strenge krav til dokumentasjon (forskrifter, sporbarhetsdata og analyser…) for et mer transparent og miljøvennlig engasjement. De nye samarbeidsformene åpner for førsteklasses kvalitet, og høye prestasjoner, noe som er en fordel for alle. 
Vi velger nøye ut hver eneste av våre botaniske ingredienser, ikke bare på grunn av egenskapene, men også på grunn av den høye kvalitetsprofilen og den respektfulle utvinnelsesprosessen. De botaniske ingrediensene er selvfølgelig bærekraftige og av naturlig opprinnelse. Vi velger å kjøpe inn fra flere forskjellige steder, slik at vi har muligheten til å samarbeide med flere forskjellige leverandører – og få mest ut av deres ulikheter for alltid å kunne garantere materialer av høy kvalitet.
commitment

VI OPPNÅR AUTENTISKE SKJØNNHETSFORMLER UTEN SILIKONER, UTEN PARABENER, UTEN FARGESTOFFER

For første gang har  L’Oréal Paris’ hårpleielaboratorier utviklet et unikt pleiende botanisk kompleks for hele serien, også hårkurene: en blanding av soya- og kokosolje. Formlene gir en enestående sanseopplevelse og får håret til å føles eksklusivt autentisk; så velpleid og mykt som om det endelig hadde funnet tilbake til sin sanne natur. Uten silikoner, parabener og fargestoffer.
Og fargestoffer kan ikke være en del av våre formler, da de rett og slett ikke er viktige nok for en behagelig opplevelse. 
commitment

VI SKAPER OMHYGGELIG UNIKE OPPLEVELSER

Fordi det er viktig for oss å kombinere inspirasjon fra naturen med høy ytelse, legger vi all vår innlevelse og ekspertise i å utvikle spesielt sanselige formler. Fordi vi ikke ønsker å skape et produkt, men en unik og autentisk opplevelse, som du kan føle, dufte, se og berøre. 
Sammen med våre parfymører utviklet vi fantastiske dufter som aldri før har vært brukt i hårpleie fra L’Oréal Paris. Våre dufter omkranser ikke bare håret ditt, men svøper alle sansene dine i en ekte følelse av velvære. Det gjør hårvasken til noe annet enn bare et spørsmål om hygiene, men et sant øyeblikk av å skjemme bort seg selv. 
commitment

VI UTVIKLER MILJØVENNLIG EMBALLASJE

Vi kjøper inn 100 % resirkulerbare-PET-råstoffer til våre sjampo- og hårkurflasker, som kan resirkuleres for å redusere omfanget av avfall. Vi vil alltid være på utkikk etter den beste og den mest miljøvennlige emballasjen der det er mulig. 
Våre flasker, som har en mørk farge av rav, er inspirert av herboristenes gamle beholdere, fordi fargen er kjent for å beskytte dyrebare formler fra ytre påvirkninger. 

Møt produktutviklerne

Deres historier