Search

Kamelina

Kamelina er en urt som har sitt opphav i den franske regionen Vendée. Kamelina høstes kun en gang i året og den biologisk nedbrytbare oljen som utvinnes fra frøene, er svært rik på Omega 6 og 9. Vi introduserer denne eksklusive oljen i kremete blandinger som styrker og sletter hvert hårfiber. Oljen har en frisk og aromatisk duft med et hint av tre.  


Også utstyrligt hår kan finne sin naturlige sunnhet. 

KAMELINAOLJE

Den naturlige oljen fra kamelinafrøene er rik på Omega 9. Våre botanikere insisterer på at den luksuriøse konsistensen og milde duften gjør den til en perfekt fuktgiver for huden, og den kan dessuten også benyttes som massasjeolje.


Vi vil dele en liten hemmelighet med deg – kamelinaolje gir glans og er fantastisk når du skal temme krusete hår og få vakre lokker.

Her kommer frøene

Kamelina er en kraftig plante i en ydmyk forkledning: Den gror godt i temperert klima og blir ofte forvekslet med ugress ... men du vet bedre enn å skue hunden på hårene!
Frøene har en umiskjennelig oransje farge som modnes i frøkapslene før de høstes.

Litt historie

Frem til 1940-tallet ga kamelina viktig oljeavlinger i Øst- og Mellom-Europa. Men det du ikke visste er at i 2009 begynte de i Montana i USA, å dyrke kamelina for å produsere biobrensel til det amerikanske luftforsvaret... Og nå overveier den kommersielle luftfarten det samme, som en mulig kilde til grønn energi.

Vi stoler på kamelina

Vi liker planter som tar vare på deg! Våre formler beriket med kamelinaolje er fremragende for håret ditt – de hjelper deg med å holde styr på og glatte ut hvert eneste hårfiber.

Produkter i Camelina-serien

CAMELINA
Sjampo

CAMELINA
Balsam

CAMELINA
Frizz Antidote leave-in krem

CAMELINA
Hårmaske