Search

Koriander

Koriander er en eldgammel plante som i århundrer har vært kjent for planteekstraktets vitaliserende kraft. Koriander er 100% biologisk nedbrytbar og svært rik på Omega 6. Vi introduserer frøoljen fra koriander i våre fjærlette blandinger. Oljen forsterker og gjenopbygger sprøtt hår, og lar deg nyte den livlige duften av koriander, samtidigt som aromaene vekker følelsene dine til live. 


Også sprøtt hår kan finne sin naturlige sunnhet.

KORIANDERFRØOLJE

Vitaminer, mineraler, styrke... koriander har alt. Gjenoppdag korianderfrøoljens urkrefter og oppdag dens unike virkning på håret ditt.


Koriander er dyrket av utvalgte bønder som forsyner oss med frøene som korianderfrøoljen utvinnes fra. Korianderfrøolje er 100 % nedbrytbar og fornybar, og er utrolig rik på lipider.


Våre studier viser at våre formler med korianderfrøolje forbedrer overflatekvaliteten på sensitivt hår.

Litt historie

Visste du at man har elsket koriander helt siden 5000 år f.Kr.? Spor av krydderurten ble funnet i Israel og i de gamle egyptiske faraoers gravkamre.


De gamle romerne nøt frøets forfriskende duft og Hippokrates, den greske "medisinens far", lovpriste frøet for dets mange helsefremmende egenskaper.

Her kommer frøene

Koriander er velkjent – den ettårige krydderurten med tynne stilker, mørkegrønne blader og hvite blomster. Gjemt inne i det fyldige, brune frøet, fant våre botanikere hemmeligheten; et hulrom fyllt med eteriske oljer. Hvis du knuser korianderfrøene, avslører de en nøtteaktig, krydret, varm og appelsinaktig natur, i en fantastisk og deilig duft.
coriander

Vi stoler på korianderfrø

Korianderfrøene har mange gode egenskaper, og nå har vi beriket våre formler med oljen fra dem.


Krydre håret ditt!

Produkter i Koriander-serien

CORIANDER
Styrkende sjampo

CORIANDER
balsam

CORIANDER
STRENGTH POTION

CORIANDER
hårmaske