Search

Geranium

Vår søken etter verdens fineste planteekstrakter ledet oss til geranium - en fargesprakende blomst. Oljen fra de følsomme blomsterknoppene utvinnes forsiktig, og resultatet blir en enestående og fornybar eterisk olje, perfekt for å gi vitalitet til et matt eller farget hår. Oppdag hvor magisk håret får sin herlige glans. 


Også matt hår kan finne sin naturlige sunnhet. 

GERANIUMOLJE

Du kjenner kanskje allerede geraniumplantene for deres vakre og sterke farger.

Og nesen din husker nok utvilsomt den ikke-så-gode duften – som hvis vi skal være ærlige, faktisk for mange er ganske uutholdelig  – lukten av geraniumplanter. Det er faktisk en helt uutholdelig duft hvis det ikke var for at den er et fantastisk myggmiddel.

Det var nok utakknemlighet... Vet du hva? Geraniumplanter produserer også en fantastisk og generøs eterisk olje, som har en herlig effekt på håret.

Den søtlige duftende oljen kan skryte av å ha antioksidanter uten sidestykke, og dens terapeutiske egenskaper gir deg en perfekt følelse av ro etter en lang dag.
geranium

Her kommer frøene

I århundrer formerte planten seg fra stiklinger. Det var først i 1962 at bøndene greide å utvikle vellykkede frø.


Våre kjemikere har i stedet utvunnet eterisk olje fra selve planten – ved dampdestillering av stilker og blader, hvor duften avhenger av plantens alder.
geranium

Litt historie

Selv om geranium opprinnelig ble oppdaget i Sør-Afrika, så har vi i over 200 år kjent til den fra amerikanske hager. De er veldig populære i området rundt Middelhavet og kan vokse i stort sett alle jordarter – noe våre bønder også vet.


Opp gjennom årene har planten blitt rost for sine mange bruksområder – noe som bevises ved dens allsidighet og tilpasningsevne.
geranium

Vi stoler på geranium

Geraniumoljen er mye brukt i aromaterapi, og den kan bidra til å skape balanse, dempe stress og lette angst.


Selv forhistoriens skjønnheter brukte geraniumoljen til å forbedre huden og gjøre den vakker og strålende. Her er et lite tips til deg: Et par dråper geraniumolje i sjampoen eller balsamen, gir håret ditt vitalitet og glans.

Produkter i Geranium-serien

GERANIUM
SJAMPO

GERANIUM
balsam

GERANIUM
GLANSGIVENDE SHINE VINEGAR

GERANIUM
hårmaske