Search

Vårt Magasin

Vår historie

Mitt Zen-hus: Mitt hjem, mitt fristed

Kan du huske da moren din ville ha deg til å rydde på rommet ditt? Min mor sa alltid at rommet mitt var et speilbilde av mitt sinns tilstand. 
Flere år senere innså jeg at hun hadde rett – men at det ikke stoppet der: For kunsten å innrede og style ditt hus er ikke bare til ære for interiørmagasinene.  Det kan også være vesentlig for din velvære! Det er på tide å ta ordspråket bokstavelig: Et sunt sinn i et sunt hjem. 

Og det finnes masse små triks for å oppnå det (triks basert på år med kunnskap og erfaring)  – og det hele starter med en skikkelig vårrengjøring.  Rydd opp overalt, og bli kvitt det du ikke trenger. 

Så fortsetter du med en enkel og effektiv oppgave, nemlig å flytte rundt på møblene dine. Velkjent og respektert kunnskap viser at den retningen sengen din står i rommet, har direkte innflytelse på din søvnkvalitet. 

For å virkelig skape Zen i hjemmet ditt omgi deg med milde og beroligende farger og materialer. Dempet belysning og stearinlys er riktig vei å gå – og så gjelder det bare innføre et par dekorative ting, som behagelige puter. 

Få energien i hjemmet ditt i harmoni, og finn en balanse som passer deg. I løpet av et par dager vil disse små endringene skape renhet i hjemmet ditt, og skape det om til et fristed – noe som er første skritt til et liv med mer Zen. 

#Zen

#Opprydding

#Sinn

#Kropp

#Velvære

Nyheder 

Vårt magasin