Search

Vårt Magasin

Vår historie

5 skjønne hageredskaper

Hagearbeide er hyggelig…men det er faktisk en meget seriøs aktivitet som krever reell kunnskap om planter, og som krever de rette redskapene.   
Alle som har grønne fingre har sine hemmeligheter, og jeg vil dele mine med deg: Her er mine 5 fantastiske hageredskaper.

Først og fremst; du må beskytte hendene dine. Hvis du vil ha en flott hage, må du ta deg av ugress og torner! Så velg de beste hagehanskene til planting og luking. Uansett om du velger skinn eller stoff; velg et par hansker som er holdbare, og som gir deg den nødvendige beskyttelse. 
Hagearbeide er virkelig god fysisk aktivitet. Og som i all annen sport er det viktig at du passer på ryggen. Derfor bruker jeg en lett trillebår av stoff, som er enkel å bevege seg rundt med og den er sammenleggbar, slik at du kan oppbevare den over alt. 

En med grønne fingre må velge sine redskaper med omhu! Hver oppgave krever riktig verktøy, så jeg vil råde deg til å velge en hagesaks som du tar godt vare på. Min er bare helt perfekt. Og til alle høye busker og grener er det lurt med en teleskop-saks. Prøv det – du tar hagearbeidet ditt til nye høyder!

Sist men ikke minst vil jeg fortelle deg om mitt lille verktøysett: Det inneholder to små spader og en miniplantespade - alt jeg trenger for å grave, plante og luke. Det er praktisk, det er lett, og det er akkurat det jeg trenger når jeg skal fordype meg i blomsterbedene og urtehagen. 

Med de rette hageredskapene går hagearbeidet lekende lett!

#Hagearbeid

#Planter

#Sinn

#Kropp

Nyheder 

Vårt magasin