Search

Vårt Magasin

Vår historie

Lydterapi: En helende symfoni

Det er velkjent at musikk er "balsam for sjelen" – men visste du at den også kan påvirke hele deg? Over hele verden kjente våre forfedre til denne enkle lærdommen: Musikk kan hjelpe deg med å finne balanse, i alle ordets betydninger, og behandle både kropp og sinn.

Forestill deg dette: Du er midt i en avslapningsprosess: Så kommer den egentlige lydterapien: Først en melodiøs stemme etterfulgt av den rytmiske lyden fra en tromme, og endelig den vidunderlige lyden fra en himalayisk syngebolle.
Har du noen gang opplevd en bløtere, varmere eller finere lyd, som har omkranset deg med sine vibrasjoner? 

Musikk trenger inn i hele vår kropp og i hele vårt sinn – musikkens umerkelige vibrasjoner virker som utallige kjærtegn og gir oss velvære. Å lytte til slaginstrumenter som gong-gonger, syngeboller og stemmegafler, reduserer stress og setter deg i en meditativ tilstand. 

Og ta det med ro: Hvis du ikke har akkurat disse instrumentene for hånden, så finnes det mange lydhelende videoer på nettet…!

Helt avslappet lukker du øynene, og du kan allerede merke musikkens beroligende krefter. 

Men fordelene ved lydterapi går mye lenger, og gjør det mulig for oss å skape en forbindelse til vårt indre jeg, mens musikkens frekvenser direkte påvirker vårt indre øre, og mildt sentrerer vår indre balanse.  

Vent, det kommer mer!

Lydterapi kan hjelpe med å få bukt med søvnproblemer, og kan dempe angst og stress – og ikke minst daglige smerter som hodepine og ryggsmerter. 

Musikk heler din kropp og ditt sinn i en beroligende symfoni.

#terapi

#sinn

#sjel

#musikk

#meditasjon

#healing

#smerte

Nyheder 

Vårt magasin