Search

Vårt Magasin

Vår historie

Stikk av midt i byen… finn en natursti midt i byjungelen

Det er midt på vinteren. Solen skinner over en kald, kald dag… Det er lunsjtider, så du bestemmer deg for å gå en tur, godt pakket inn med lue, skjerf og hvite ull- eller kashmir-hansker. 

Du bor i hjertet av byen, mellom høye bygninger, og du drømmer om en tur ut i naturen, selv bare for et øyeblikk. Du går raskt, føler den friske kulden i kinnene, og du tar første vei til høyre. Du krysser veien, og kommer til en park, der en reise venter på deg, bak alle trærne.

Solen skinner ned gjennom de nakne trærnes grener, og på tross av den friske temperaturen, kan du merke at solstrålene varmer. Mens du nyter solen og det praktfulle lyset, begynner du å legge merke til naturen rundt deg. Alt annet forsvinner; bygningene rundt deg, menneskene på benkene og stiene – du er alene med trærne og solen.

Lyden av ditt eget åndedrett er det eneste du hører i den beroligende stillheten, i det du forestiller deg er en rolig og innbydende skog. Denne stunden i parken er din måte å lade batteriene på, å finne tilbake til deg selv. Den direkte forbindelsen til jorden du går på, til den fredfylte, men samtidig pulserende naturen som omkranser deg, har også en direkte forbindelse til deg. 

Forynget er du klar til å vende tilbake til verden, og gjenoppta dagens gjøremål i full fart. 

#Natur

#Byliv

Nyheder 

Vårt magasin