Search

Vårt Magasin

Vår historie

Klemmeterapi: En kjærlighetsberøring

De fleste av oss kjenner kanskje klemmeterapi – enten det er en varm omfavnelse fra et familiemedlem, å holde kosebamsen inntil seg, å smyge seg inntil sin bedre halvdel, å klemme venner…Det er noe som er naturlig for oss, og noe vi trenger. Det er en av de aller beste måtene å finne trøst på, å komme seg igjennom en tøfff periode på, og å få ekstra energi på. 

Berøringsterapi trenger man ikke lenger føre bevis for. Tenk bare på den følelsen av velvære du får etter en massasje! En klem gir nærhet, viser kjærlighet og øker gleden gjennom å frigi et hormon som reduserer stress og angst. 

Amma kjenner klemmeterapiens styrke. Hun er en indisk kvinne, og navnet hennes betyr "mor" på hindi. I årevis har hun reist verden rundt og tatt mennesker i sin favn, og dermed gitt dem trøst og medfølelse som en del av hennes "kjærlighetsreligion". 

Du har kanskje selv møtt en som delte ut "gratis klemmer" på gaten? Vi kan alle gi hverandre litt mer oppmerksomhet og vennlighet. For uansett når det er på dagen, kan det være godt med en klem. 

Alle trenger trøst, et øyeblikks ømhet, fysisk kontakt der positiv energi strømmer gjennom kropp og sjel, og gir øyeblikkelig og langvarig velvære. 

Og hvis du har "klemt opp" alle rundt deg, finnes det klemmeterapi der en profesjonell klemmeterapeut gir deg en stor klem. 


Åpne armene og omfavn denne terapien som er så ulik alle andre!

#terapi

#kjærlighet

#velvære

Nyheder 

Vårt magasin