Search

Vårt Magasin

Vår historie

5 Gjør-det-selv-triks for en fantastisk vinter

Vinteren er på vei - du kan merke den skarpe kulden, og at dagene blir kortere. For å unngå å gå i hi får du her fem enkle gjør-det-selv-oppskrifter, slik at du kan få en fantastisk vinter. 

Om vinteren er det nødvendig å beskytte kroppen sin mot temperaturendringer – og det er også viktig å holde på fuktigheten. Så hvorfor ikke begynne med en oppskrift på urtete, basert på et par kamilleblader? Hemmeligheten: La bladene trekke i 10 minutter og tilsett et snev av gourmet; en teskje honning. 

De kalde månedene er også den tiden du trenger masse vitaminer, frukt og grønnsaker. Drikk et glas kiwijuice hver morgen. Det er  veldig lett å lage: Kjør fem modne kiwier sammen med saften av en sitron i en blender sammen med en halv liter vann med kullsyre og litt sukker. Kjempedeilig – og full av vitaminer!

Når det kommer til grønnsaker, så vet bestemor best. Legg et lite flaskegresskar (butternut squash - den med morsom fasong) i en gryte med en skje olivenolje. Tilsett en liten squash, to gulrøtter og en løk. Dekk alt med vann, la det koke i 20 minutter mens du rører av og til  – og så har du en deilig grønnsaksrett.

Huden din trenger også næring. For å fjerne makeup kan du: Ta et lite glass melk, tilsette en knivsodd salt og to ss økologisk lime. Bruk en bomullsdott og prøv din hjemmelagde makeup-fjerner for første gang: Du vil bli overrasket over hvor effektivt det nye trikset er. 

Etterpå avslutter du med din hjemmelagde ansiktskrem. Du kan lage en deilig gelé ved å blande litt aloe vera og et par dråper arganolje. 

Vinteren er på vei - men nå er du klar for den!

#DIY

#Kropp

#Sunnhet

#Sinn

#Detox

Nyheder 

Vårt magasin