Search

Vårt Magasin

Vår historie

Bli en plantehvisker

For å virkelig trives og vokse seg vakre, trenger plantene riktig type jord, lys og vann… men de trenger også vår oppmerksomhet. Som alle levende vesener, reagerer planter når du snakker til dem: De vokser fortere, får flere knopper, blomstrer mer og kommer seg bedre. 

Men det å snakke til plantene er ikke bare bra for dem: Det er også bra for oss. Har du noen gang lagt merke til hvor avslappende det er å ta vare på planter  – å vanne dem og rense bladene? 

Å snakke vennlig til dem, fortelle dem om din dag, omgi dem med kjærlighet og positive tanker, eller ganske enkelt fortelle dem hvor takknemlige vi er for det de gir oss… Det er alt sammen en del av den samme gode sirkel.

Planter er kjent for å reagere på lydsvingninger, så det er helt naturlig at de også liker lyden av stemmene våre og den positive energien vi sender ut. Og det går begge veier: Hvem vil ikke trives i et rom så fullt av liv og vitalitet som der det finnes planter? 

Prins Charles har engang sagt: "Jeg kommer faktisk bare for å snakke med plantene. Det er meget viktig å snakke med dem, de reagerer." Og hvis du tar deg tid til å snakke med dine grønne venner, så passer du også sikkert bedre på dem, og fjerner døde blader som du ellers ikke ville ha sett. 

Så fortsett med å snakke med plantene dine: De vil vokse seg vakrere enn noensinne – og det vil du også: Det er det dobbelte mirakel ved det å være plantehvisker. 

#Planter

#Sinn

#Avslappning

Nyheder 

Vårt magasin