Search

Vårt Magasin

Vår historie

Piff opp detoxen din med koriander

"Godt nyttår! Sunnhet og glede til alle!"

Tja, det er jo lettere sagt enn gjort: Først skal vi alle komme i form igjen, etter den uunngåelige overspisingen i ferien… Da er det ingen bedre måte å gjøre det på enn med en detox-kur, for å frigi toksinene som har hopet seg opp. Din nye beste venn i jakten på sunnhet har et navn: koriander! Stol på oss; koriander har allerede et godt rykte på grunn av sine fordøyelsesfremmemde egenskaper, noe som gjør den til en reddende engel, når man har spist for mye...

Hva hvis vi setter i gang her og nå, med å drikke korianderjuice for å rense kroppen og fjerne toksiner? Det er lett som en lek: Ta en halv bunt koriander, en halv agurk, en fennikel og to økologiske appelsiner. Skjær alt i små biter og blend. Det er friskt, det er godt og det er 100 % detox. 

En god start, vi fortsetter!

Det er sikkert riktig når man sier at "bestemødre vet best" – derfor har vi fått inspirasjon fra en av dem til vår neste oppskrift: Det er tid for urtete-detox!

Slik lager du den: 
Ta en teskje korianderpulver, et dryss med spiskummen og litt frisk ingefær. La alle ingrediensene trekke i 3/4 liter varmt vann i 5 minutter. Drikk det tre ganger om dagen i to uker  – dette kommer virkelig til å rense kroppen din... Takk, bestemor!

OG – visste du at du også kan spise koriander? Det er veldig enkelt: Hakk koriander og bland den med smøreost i en skål. Tilsett en knivsodd salt og litt pepper. Dypp grønnsaksstenger i dippen, så blir det skikkelig snadder! (Og så er det nesten ikke syndig en gang...) 

Koriander passer også godt til salat eller grillet kjøtt, ja faktisk til hva som helst av det du liker.

Denne koriandrende detoxen vil helt sikkert få deg tilbake på sporet – altså helt til det er ferie igjen…

#Sunnhet

#Sinn

#Kropp

#Planter 

Nyheder 

Vårt magasin