Search

Vårt Magasin

Vår historie

Emily, 40 år, fysioterapeut

Min livsendring; fra markedssjef i telebransjen til fysioterapeut.

Hvordan startet det? Å hjelpe andre har alltid vært min greie. Jeg liker å lytte til folk og veilede dem i deres forsøk på å overvinne hindringer og oppnå noe nytt. Jeg var markedssjef i telebransjen, og for fem år siden deltok jeg på en fysioterapi-konferanse hvor jeg ble så fasinert at jeg spurte foredragsholderen: "Hvordan kom du dit du er i dag?" Hun ga meg kortet sitt, vi møttes igjen, og hun meg gode råd og veiledning. Jeg startet på utdannelsen, jobbet natt og dag, hadde flere praksisplasser og viet nesten all fritiden min (inkludert ferier) til mitt nye mål. 

Hva gjør du i dag? Jeg har åpnet min egen lille fysioterapipraksis i sentrum. Den er enkel, men fin, og jeg koste meg når jeg innredet den. Det ser ut som om pasientene mine også liker den.... Og jeg er glad for å ha funnet en jobb som virkelig tilfredsstiller meg. Jeg nyter også å være min egen sjef, og å bygge sterke relasjoner til pasientene mine: Deres seiere er på en måte litt mine også. Pasienter som får det bedre etter et par måneders sesjoner, og kommer tilbake for å takke meg for hjelpen -  er den vakreste belønning for meg.

Noen gode råd? Følg drømmene dine. Det er aldri for sent å finne karrieren som passer for deg. Selvsagt må du være fokusert og holde kursen. Utdannelsen kan være lang og tøff, men hvis du bestemmer deg for det, er det ikke noe annet du skal gjøre. En jobb du elsker forandrer livet ditt.

Nyheder 

Vårt magasin