Search

Vårt Magasin

Vår historie

Caroline: "Min livsendring, fra reklamebransjen til møbeldesign"

Hvordan startet det? En stol jeg fant på gaten som jeg hadde lyst til å trekke om. I syv år hadde jeg jobbet som besatt i et stort reklamebyrå. Jeg hadde nesten ikke tid til å trekke pusten. Den gangen visste jeg ikke at jeg likte å drive med gjør-det-selv-ting! I 2012 tok jeg endelig mot til meg, og sa opp jobben min – jeg hadde fått nok uten å vite hva jeg skulle gjøre. Det tok meg nesten to år å skape mitt eget møbelsnekkerfirma.

Angrer du på noe? Umiddelbart vil jeg si nei, ingenting! Jeg savner kanskje kollegaene mine litt, men jeg har etterhvert begynt å jobbe på et deleverksted. Og dessuten ble mange av mine tidligere kollegaer noen av mine første kunder. Jeg er veldig stolt av meg selv for at jeg turte å ta skrittet mot et liv som passer meg bedre, og som i min øyne gir mye mer mening.

Noen gode råd? Jeg vil ikke anbefale noen å si opp jobben. For å si opp jobben må det føles helt riktig for deg. Du trenger ingen som sier at du bør gjøre det. Mitt råd? Du må si til deg selv at hvis du prøver og ikke lykkes, så er det ok. Du kan alltid gjøre noe annet eller få deg en jobb slik du hadde tidligere! For meg er et karriereskifte som å rykke en plante opp med roten: Du kan trives overalt! Det har vært en fantastisk opplevelse... Jeg har aldri lært så mye i hele mitt liv.

Nyheder 

Vårt magasin