Search

Vårt Magasin

Vår historie

Isabella, 26 år, student

Spørsmål: Hvis du var en duft... Hvis jeg var en duft, ville jeg være duften av en rose. Duften er så spesiell og god at den gir glede hver gang man lukter på den.

Spørsmål 2: Hvis du var en ingrediens... Hvis jeg var en ingrediens, ville jeg være pepper med en eksploderende, men også diskret smak. Pepper gir energi uansett hvor.

Spørsmål 3: Hvis du var en plante... Hvis jeg var en plante, ville jeg vært en kaktus med en rustning av torner. Det er ikke lett å bli kjent med meg, men hvis du er forsiktig, oppdager du min sanne skjønnhet, og alle skattene jeg har inni meg.

Spørsmål 4: Hvis du var en lyd... Hvis jeg var en lyd, ville jeg være musikken fra en krystall, så ren og lett at den rører oss alle i hjertet, og gir oss kraften fra Zen.

Spørsmål 5: Hvis du var et sted... Hvis jeg var et sted, ville jeg være toppen av Mount Everest. Fra toppen av verden ville jeg tenke over livet, og alle horisonter som livet byr meg.

Spørsmål 6: Hvis du var et minne... Hvis jeg var et minne, ville jeg være min bestemor. Hun lot oss leke hele dagen, fortalte historier ved bålet, og lagde deilige terter med frukt fra hagen. Det er et lykkelig minne fra barndommen min.

Spørsmål 7: Hvis du var en drøm... Hvis jeg var en drøm, ville jeg være en fri og glad fugl. Jeg ville synge hele dagen, og fly fra tre til tre, uten en eneste tanke.

Spørsmål 8: Hvis du var et nyttårsforsett... Hvis jeg var et nyttårsforsett, ville jeg være en sportsbil. Selv om den er rask, er den hemmeligheten til et liv i balanse, med nytelse og velvære direkte fra kilden.

Nyheder 

Vårt magasin