Search

Vårt Magasin

Vår historie

Vittoria, 39 år, pressetalskvinne

Spørsmål 1: Hvis du var en duft... Da ville jeg dufte av en bukett helt tilfeldige planter, plukket på en spasertur på landet. Det skulle være en blanding av velduftende blomster og litt mere diskrete dufter. Uansett hva du leter etter kan du finne det i naturens bukett.

Spørsmål 2: Hvis du var en ingrediens... Jeg ville vært koriander som redder dagen og setter en spiss på retten din. Jeg synes det smaker kjempegodt, og så er det sunt. Deilig og rensende - jeg kan ikke få nok.

Spørsmål 3: Hvis du var en plante... Ganske sikkert kamelina. Det er en så beskjeden plante. Faktisk så trodde man lenge at det var ugress – men den har skjulte krefter. Den er bra for huden og håret ditt – og vet du hva? Den kan også bruke til å lage biodrivstoff...

 Spørsmål: Hvis du var et materiale... Jeg ville vært et tre. Vakker og nyttig, beroligende og beskyttende, rå eller bearbeidet, ute eller inne.. Det kan ikke bli feil med trær.Spørsmål: Hvis du var en frukt... Jeg ville vært et kirsebær. Det er så søtt og fullt av vitaminer – alltid deilig, Og husker du da du var liten jente og brukte to kirsebær som øredobber? Rent teknisk er kirsebær faktisk smykker, ikke sant?

Spørsmål 4: Hvis du var en lyd... Jeg ville være vinden i trærne. Som blåser lett gjennom bladene og hele tiden er i kontakt med naturen.

Spørsmål 5: Hvis du var et sted... Jeg ville være månen. Det er like godt å sikte høyt!

Spørsmål 6: Hvis du var et minne... Jeg ville vært min bestemors hage fylt med frukt og grønnsaker, og det kjempestore lindetreet som var min fortrolige venn så lenge. Det var den perfekte hagen å leke i skjul i – bak et stort gresskar. Ja, jeg var et barn og trodde ingen kunne se meg…

Spørsmål 7: Hvis du var en drøm... Fred selvfølgelig. Fred for alle, overalt.

Spørsmål 8: Hvis du var et nyttårsforsett...
Et medlemskap i en svømmehall. Da kunne jeg dra dit to ganger i uken og få ned pulsen. "Et sunt sinn i en sunn kropp, ikke sant?"

Nyheder 

Vårt magasin