Search

Vårt Magasin

Vår historie

Marie, 31 år, social media-manager

Spørsmål 1: Hvis du var en duft... Hvis jeg var en duft, ville jeg være duften av moren min – lavendel. Jeg pleide å snuse inn den duften hver kveld når hun la meg. Huden hennes var like myk som den duftet godt.

Spørsmål 2: Hvis du var en ingrediens... Hvis jeg var en ingrediens, ville jeg vært basilikum fordi jeg elsker smaken dens både rå og tilberedt. Den kan på en måte alltid gi liv til enhver annen ingrediens den kommer i kontakt med.

Spørsmål 3: Hvis du var en plante... Hvis jeg var en plante, ville jeg vært en påskeelilje som med sin livlige gule farge kommer tilbake hver vår for å lyse opp hagene i nabolaget mitt.

Spørsmål 4: Hvis du var en lyd... Hvis jeg var en lyd, ville jeg være lyden av en kontrabass, myk og varm som den første vi hører i en solokonsert – lyden som tar oss med inn i et vakkert univers.

Spørsmål 5: Hvis du var et sted... Hvis jeg var et sted, ville jeg være barndomshjemmet mitt. Der var det bare lek og latter, kjærlighet og fellesskap. Stedet finnes ikke lenger, men det vil alltid være med i hjertet mitt.

Spørsmål 6: Hvis du var et minne... Hvis jeg var et minne, ville jeg være den julaften jeg nesten så julenissen. Han var i stuen og holdt på å legge gaver under treet. Jeg stod bak døren og hørte ham. Foreldrene mine ville helt sikkert ha bedt meg om å gå bort til ham, men jeg må innrømme at jeg var redd. Men den kvelden fikk jeg i alle fall bevis på at han virkelig finnes!

Spørsmål 7: Hvis du var en drøm... Hvis jeg var en drøm, ville jeg være en av de fantastiske scener hvor man ler og synger på samme tid. Når man våkner etter slike drømmer er man fortsatt glad. 

Spørsmål 8: Hvis du var et nyttårsforsett... Hvis jeg var et nyttårsforsett, ville jeg ønske å se mer til menneskene jeg elsker – familien min og vennene mine.

Nyheder 

Vårt magasin