Search

Vårt Magasin

Vår historie

Anna, 29 år, psykolog

Spørsmål: Hvis du var en duft... Hvis jeg var en duft, ville jeg være duften av nyslått gress som tar meg tilbake til min barndoms somre.

Spørsmål 2: Hvis du var en ingrediens... Hvis jeg var en ingrediens, ville jeg vært kakao. Kakao er kjent for å gi tilbake til naturen samtidig som den gir mat til oss andre. Jeg kunne brukes til både hovedretter og desserter, både søte og salte.

Spørsmål 3: Hvis du var en plante... Hvis jeg var en plante, ville jeg vært en klatreplante. Jeg ville elske friheten min, og klatre så høyt mine lange grener fylt med blader, ville ta meg.

Spørsmål 4: Hvis du var en lyd... Hvis jeg var en lyd, ville jeg være en fugl som synger en vakker melodi en tidlig morgen.

Spørsmål 5: Hvis du var et sted... Hvis jeg var et sted, ville jeg være en bomullssky som ble dyttet av vinden, og reiste langsomt av gårde for å oppdage verden.

Spørsmål 6: Hvis du var et minne... Hvis jeg var et minne, ville jeg være min bryllupsreise på en Middelhavsøy, badet i solskinn mellom havet og fjellveggen, med en perfekt blå himmel som var bare for oss.

Spørsmål 7: Hvis du var en drøm... Hvis jeg var en drøm, ville jeg være vennskap. Vennskap i en familie, mellom venner, mellom naboer og vennskap over hele verden. Takket være meg ville verden bare være snill og kjærlig, og det ville ikke lenger finnes krig.

Spørsmål 8: Hvis du var et nyttårsforsett... Hvis jeg var et nyttårsforsett ville det være å alltid passe på meg selv, med små daglige velværeting og med ukentlige pleierutiner. Da hadde jeg følt meg vakrere og bedre i både kropp og sinn.

Nyheder 

Vårt magasin