Search

Vårt Magasin

Vår historie

 Lily, 25 år, sykepleiestudent

Spørsmål: Hvis du var en duft... Hvis jeg var en duft, ville jeg være duften av bamsen min jeg hadde da jeg var liten. Han hadde en så god duft, og jeg elsket å sovne med nesen begravet i hans koselige og velduftende hals.

Spørsmål 2: Hvis du var en ingrediens... Hvis jeg var en ingrediens, ville jeg vært en appelsin. Jeg ville vært en fantastisk kilde til vitaminer og samtidig utrolig søt. Jeg ville kunne brukes som perfekt tilbehør til salte retter, med et diskret piff som forandrer alt.

Spørsmål 3: Hvis du var en plante... Hvis jeg var en plante, ville jeg vært et fikentre som med sitt overdådige løv gjør det vakrere inne, men enda bedre; faktisk renser luften innendørs.

Spørsmål 4: Hvis du var en lyd... Hvis jeg var en lyd, ville jeg være lyden av bølgene som slår mot stranden. En beroligende lyd som både er kraftfull og storslagen, men også gjør en glad.

Spørsmål 5: Hvis du var et sted... Hvis jeg var et sted, ville jeg være et land langt borte, hvor dyrene lever fritt, hvor naturen er bevart, og hvor himmelen er ren og uten forurensning.

Spørsmål 6: Hvis du var et minne... Hvis jeg var et minne, ville jeg være ferien min i fjor. Vi dro på lange gåturer i skogen, beskyttet mot varmen av trærnes høye skygger, og med bare fuglene å dele stillheten med.

Spørsmål 7: Hvis du var en drøm... Hvis jeg var en drøm ville jeg være evig ung, ha god helse, livlig med mine 20 år, fri og med livet foran meg.

Spørsmål 8: Hvis du var et nyttårsforsett... Hvis jeg var et nyttårsforsett, ville jeg sette en stopper for nyttårsforsett. Jeg ville øyeblikkelig erstatte dem med handlinger. I stedet for å si at jeg skal gjøre noe i år, ville jeg gjøre noe umiddelbart.

Nyheder 

Vårt magasin