Search
botanicals-black
Botanicals Fresh Care er en eksklusiv hårpleieserie beriket med noen av naturens aller fineste blomsterekstrakter. 

#FindYourBetterNature

VÅRE LØFTER

Finn ditt hårs sanne natur. Botanicals Fresh Care er en eksklusiv hårpleieserie beriket med noen av naturens aller fineste blomsterekstrakter. 


Du merker fort at alle som har vært med på å utvikle Botanicals Fresh Care – jordbrukere, botanikere og kjemikere – har bidratt med sin hengivenhet og ekspertise. Sammen har vi hatt et mål om å oppdage finere ingredienser, skape bærekraftige prosesser og bedre oppskrifter, noe som førte oss frem til en ny måte å gjøre håret vakkert på.


Resultatet ble en høypresterende formel med sensoriske kombinasjoner og herlige dufter.


Botanicals Fresh Care hårpleieprodukter er beriket med naturlige ingredienser uten silikoner, parabener og fargestoffer. Vi engasjerer oss også i bærekraftige løsninger, samarbeid og fellesskap. Dette vil vi fortsette med siden vi er overbeviste om at alle, uansett livsfase, kan finne sin egen aller beste natur.

Fra A til Z

Vår historie

Møt produktutviklerne

Deres historier

Questions & Answers

 • Hvordan velger vi de botaniske ingrediensene?
  Sammen med våre samarbeidspartnere definerer vi hovedkriteriene for utvelgelse av de botaniske ingrediensene: sammensetning og renhetsgrad, en respektfull utvinnelsesprosess, sporbarhet og andre elementer som nedbrytbarhet eller bærekraftighet for spesielle botaniske ingredienser.
  Hos L’Oréal har vi et spesielt kriterium kalt Naturlighetsindeks for å illustrere balansen mellom utgangspunktet og endringsnivået i løpet av utvinningsprosessen, der den høyeste verdien er det mest naturlige. Våre utvalgte ingrediensers profiler har en god balanse mellom fremragende prestasjoner og naturlig opprinnelse.
 • Hvilke spesielle botaniske ingredienser har vi beriket Botanical Fresh Care-serien med og hvorfor?
  Vi har valgt ut 4 botaniske ingredienser med naturlig opprinnelse og spesielle egenskaper:
   - Eterisk geraniumolje har glansfremhevende egenskaper.
   - Saflorolje er rik på lipider og har pleiende egenskaper.
   - Korianderfrøolje har styrkende egenskaper.
   - Kamelinaolje er rik på Omega 6 og 9 og har utglattende egenskaper på uregjerlige hårstrå.
 •  Hvordan velger jeg mine Botanicals Fresh Care-produkter?
  GERANIUM Radiance Remedy-serien fremhever hårets glans. Stjerneproduktet? Den pleiende leave-in glansboosteren som gir øyeblikkelig glans og er perfekt til livløst eller farget hår.
  CORIANDER Strenght Cure-serien revitaliserer og styrker håret fra rot til spiss Stjerneproduktet? Serumet som er en styrkende leave-in hårkur, som beskytter skjørt hår mot å brekke.
  SAFFLOWER Rich Infusion-serien pleier tørt hår i dybden og gjør håret mykt. Stjerneproduktet? Hårkremen, som intenst mykgjør selv det tørreste hår uten å tynge.
  CAMELINA Smooth Ritual-serien temmer brusete hår og gjør håret medgjørlig Stjerneproduktet? Leave-in hårkremen, som glatter ut uregjerlig hår for en finish uten krus.
 •   Botanicals Fresh Care & L’Oréal Paris
  Botanicals Fresh Care er et nytt merke fra L’Oréal Paris. L’Oréal Paris har 110 års hårekspertise, helt fra viten om hårets behov til den beste teknologi som gjør hår vakrere. Gjennom høye kvalitetsstandarder for ingredienser og strenge evalueringsprosesser for sikkerhet og prestasjon, gir vår virksomhet mulighet for å utvikle innovative produkter sammen med de beste samarbeidspartnere. Å være en del av ’Oréal Paris betyr også at våre produkter er tilgjengelige over hele verden.
See More

Følg oss

@botanicals_freshcare og #findyourbetternature

Watch on instagram